"Wij willen dat alle kinderen en ouders zich welkom voelen"

Wij willen dat alle kinderen en ouders zich op De Driemaster welkom voelen. Iedereen hoort erbij. Iedereen is anders en samen met kinderen, ouders en leerkrachten vormen we De Driemaster. 

We werken met elkaar aan goed onderwijs in een goede sfeer. Als je met plezier naar school gaat, kun je beter leren. In ons onderwijs houden we rekening met de verschillen tussen kinderen.

 

Binnen De Driemaster werken we  doelgericht. Bij het stellen van een doel worden kinderen en ouders betrokken. Als we samenwerken bereiken we meer. Dit geldt zowel voor school en ouders als kinderen onderling. Daarin willen we duidelijk zijn wat we van elkaar kunnen verwachten en worden we betrouwbare partners van elkaar.


De Driemaster is een christelijke ontmoetingsschool. We waarderen de verscheidenheid tussen mensen en geven ruimte aan iedereen. In een tijd waarin de verschillen tussen mensen en geloven vaak benadrukt worden, gaan wij op zoek naar de overeenkomsten. 

De drie zeilen in ons logo staan voor de relatie tussen kind/ouders/leerkrachten die samen een hechte band moeten hebben om tot een goede vaart, een goede ontwikkeling van het kind te komen. De golf duidt op het in beweging zijn en daarin op koers blijven. Binnen het schip willen we ieder kind een veilige leeromgeving bieden, zodat uw kind volop tot ontwikkeling mag komen. 


In dit digitaal magazine kunt u lezen hoe we op De Driemaster werken. Wilt u meer weten of graag eens langskomen, ik maak graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. 

Susan Benning

directeur